Vippedivup

Jeg er en bangebuks!

Hvis du er ny læser herinde (velkommen til) så kan jeg informere om jeg hører til gruppen der lever i et parforhold – der er dog stadig nogle ting jeg gerne vil være bedre til at gøre på egen hånd. Nuvel jeg var single i 24 år før jeg mødte manden i mit liv, men det er ikke ensbetydende med jeg er en haj til at spise på restaurant alene. Efter jeg har fået en kæreste sker det sjældent jeg bliver “nødsaget” til at spise alene ude i byen. Men nøj hvor jeg beundre og misunder de mennesker der tager på kaffebar, cafeér og restauranter og drikker en latte eller spiser en frokost – alene.

Jeg har tit tænkt tanken når jeg tuller rundt i Vejle gågade at jeg godt lige kunne sidde lidt og drikke en kaffe. Men jeg er en bangebuks når det kommer til stykket, og ender altid med at tage den to-go eller vente med kaffen til jeg er hjemme i trygge rammer…. haha!

Jeg har en veninde der under hendes opgaveskrivning har brugt rigtig meget tid på Baresso. Hun er sej! Hende vil jeg gerne tage ved lærer af! Så jeg prøvede det i dag og jeg sad faktisk alene og spiste frokost i en hel time – uden problemer. Jeg skulle fordrive tiden indtil min mor var færdig hos massør så jeg kunne hive hende med ind i min absolutte ynglings tøjbutik i Kolding gågade.

Butikken er ejet af min mors kærestes søn (vel egentlig min papbror så?) og når jeg besøger butikken har jeg lyst til at købe 1 af hver i min størrelse 😉 Butikken hedder Pixienova og du kan lure løs inde på deres hjemmeside. Butikken er et besøg værd hvis du bor eller befinder dig i området, i disse uger får de nye varer hele tiden. Jeg gjorde mig 3 fremragende kup i dag! Jeg købte denne her og denne, den sidste top kan jeg desværre ikke linke til, da den er så ny den ikke er kommet på hjemmesiden endnu. 

Nå men tilbage til mig der sad (alene) på en café og spiste frokost. Jeg gik på Café Two Maidens i Kolding gågade hvor jeg spiste en tun sandwich og drak en hindbær saft mens jeg sad og funderede over livet – oh yes deep shit was going on! Nej det er gas, jeg sad egentlig bare og nød vejret i skyggen på deres udendørs terrasse. Det var skønt og slet ikke farligt og det vil jeg gøre igen, snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vippedivup