Den bitre sandhed

Vippedivup

Jeg har fået lavet ‘lash lift’ et par gange nu og er virkelig begejstret for det. Det åbner mit øje betydeligt mere, og jeg er ser frisk ud når jeg slår øjnene op om morgenen, (eller i mit tilfælde nogengange om natten) uden behov for det helt store lag mascara. Jeg har aldrig fundet fidusen ved en vippebukker, og det har resulteret i utallige forsøg på at bukke mine vipper – uden det store held. Lash lift er det sikre valg da det holder i op til 6 uger, og samtidig er utrolig skånsomt for vipperne!

Jeg får bukket mine vipper hos Klinik Prangsgaard som ligger på Gammelhavn i Vejle. Prisen for denne fantastiske behandling er 300 kr, vil du have farvet vipperne samtidig så de syner længere – er den samlede pris 375kr. Det er altså den skarpeste pris jeg endnu har fundet i Vejle! Karina som er indehaver er rigtig sød og smilende, og det tager kun 1/2 time så er du ude af døren igen 🙂 Husk at gå i bad hjemmefra da vipperne ikke må komme i kontakt med damp eller væske 24 timer efter behandlingen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den bitre sandhed