#Fitpå100dage

Tenerife tur/retur

img_3771

Okay som mange af jer jo nok ved blev mine 2 stand-by dage “inddraget” sidste uge og jeg blev kaldt ud at flyve tirsdag og onsdag. Jeg mødte ind i vores crewlokale og opdagede der var ret meget forvirring omkring vores tur. Vi havde alle 4 i kabinen mere eller mindre fået forskellige beskeder om hvordan vores flyvning skulle foregå. Det viste sig at vi skulle flyve tom til Stockholm og tage 47 passagerer med til Tenerife hvor vi så skulle gå på hotel og overnatte til dagen efter…..amen bare nej!! jeg havde jo ikke pakket nogle ting da beskeden jeg fik var, at vi sagtens kunne nå hjem igen #nederenstart. Onsdag skulle vi have 50 passagerer med fra Tenerife til Stockholm og så tom hjem til Billund derfra.

Nå men det er jo i bund og grund min egen skyld jeg ikke havde pakket et “nødkit” for jeg vidste inderst inde godt, at vi ikke kunne nå både derned og hjem igen pga vores duty hours (duty hours er vores arbejdstimer og der er strenge restriktioner og lovgivning på dette område om hvor mange timer vi må arbejde og flyve).

På Tenerife måtte vi ud og finde et supermarked hvor vi kunne forsyne os med de mest nødvendige ting som tandbørste, deo, renseservietter osv. De ting jeg købte dernede har fået fast plads i min kabinetaske nu, og jeg tager ikke længere afsted uden at have min make-ud pung med….man bliver jo nød til at forbedre sig. Jeg måtte banke på onsdag morgen inden vi skulle afsted fra Tenerife og tigge noget makeup hos min kollega. Resultatet blev jo selvfølgelig ikke det samme som havde det været med min egen makeup, men det var absolut bedre end ingenting. Tak Mia – you saved my day!

Onsdag var min kæreste og jeg inviteret til reception hos en god kammerat som er medforpagter i Skyttehuset her i Vejle, men jeg nåede ikke selve receptionen da vi kom alt for sent hjem fra Tenerife. Heldigvis var de ikke gået hjem da jeg landede, så jeg skyndte mig derop sammen med min kæreste og ønskede tillykke. Huset har stået tomt et godt stykke tid da den tidligere ejer gik konkurs. Min kammerat (som er uddannet kok) har nu sammen med 2 andre startet det op igen. Vejle kommune har smidt 3 millioner kroner i renoveringen og sikke et smukt sted det er blevet. Hvis du kommer til Vejle en dag vil jeg klart anbefale at lægge vejen forbi Skyttehuset til frokost! De har åben tirsdag til søndag 11-16 og laver super lækker mad! Stedet har også den perfekte lokation og lokaler med havudsigt til konfirmation, fødselsdage, bryllupper osv.

img_3772Billederne er tyvstjålet fra det smukke Skyttehuset i Vejle. 

?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

#Fitpå100dage