#Stewardesse på ferie 2

#Stewardesse på ferie 3

Mens vi sidder og venter på vores fly hjem til Billund (som desværre er forsinket) får i en update fra vores tur til Amsterdam. Fik du ikke første del med? Læs den her.

Red light district var noget af et kulturchok for os begge men samtidig en sjov oplevelse. (Til de af jer der ikke ved hvad det er, er der tale om én gade i Amsterdam hvor der står piger i alle vinduer og tilbyder seksuelle ydelser. Gaden er særlig kendt for alle de vilde neonlys der oplyser vinduerne alle steder. Du finder også barer, diskoteker, casino og stripshow på denne gade, der hedder “De Wallen”). Vi fik os en cider på en bar mens vi holdte øje med gaden ud af det åbne vindue.

Jeg har intet imod prostituering så længe pigerne står der frivilligt og det foregår under ordnede forhold og uden en såkaldt “alfons”. Selvfølgelig har jeg fordomme (ligesom de fleste andre mennesker) men når fordommene sniger sig frem husker jeg på at der er mennesker der er nødsaget til at betale for sex – og det skal der selvfølgelig være plads og lov til.

Gårsdagens absolutte højdepunkt var besøget på Maddam Tussauds voksmuseum! Fantastisk museum med mange af de kendte fra Hollywood udstillede som voksfigurer. Vi blev overrasket flere gange over højden på mange af de kendte.

Jeg prøvede på adskillige billeder at se ligeså fræk ud som Beyoncé, meeeeen som i kan se ovenfor kunne det ikke lade sig gøre. Beyoncé den får du altså for dig selv !

Anne Franks hus, som vi besøgte onsdag aften, kan klart anbefales. Både min søster og jeg er begge enige om vi vil hjem og læse bogen. Det er både fantastisk og sørgeligt alt det Anne Frank skriver i sin dagbog. Hendes største ønske var at blive forfatter og udgive en novelle baseret på hendes dagbog. Hvis bare hun havde oplevet hvor populær hendes dagbog er blevet i dag, den er blevet trykt på mere end 70 forskellige sprog og udgivet verden over i adskillige versioner. Jeg håber at folk vil blive ved med at læse hendes dagbog og tage ved lærer, for desværre så kan det samme ske igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

#Stewardesse på ferie 2