#Ønskeliste

#Stewardesse på ferie 2

Her går det rigtig godt. Jeg er i Amsterdam med min søster og vi nyder det i fulde drag! Vejret har virkelig forkælet os de sidste 2 dage, intet at sætte en finger på der. 

Vi fløj fra Billund mandag eftermiddag, tog toget og derefter et mindre tog hen til vores hotel i Amsterdam. Vi bor på den dyreste gade i Amsterdam lige ovenpå Prada butikken, men har alligevel formået at finde et hotel til en rimelig pris. Der er ingen reception og elevatoren er mega lille, men ellers er her rent og pænt, og der er de ting vi skal bruge på værelset. Vi er jo på storbyferie så vi tilbringer ikke særlig meget tid på værelset. 

Mandag “ordnede” vi den obligatoriske tur i Primark (det tog 2 timer!!) fik noget at spise og fandt os til rette på hotellet. 

Psssst husk i kan følge med på Snapchat (mieflintegaard)…

I dag har vi spist morgenmad, været på kanalrundfart, et smut forbi Heineken Experience, shoppet lidt mere på gågaden og senere i aften skal vi se hvad det der Red Light District er for noget. 

Vi gør klar til at komme på kanalrundfart.

Vi brugte over 1 time på Heineken Bryggeriet og vi havde en fest.

Vi gik amok i H&M (læs jeg gik amok), de har så mange lækre varer der ikke er nået til Danmark eller nogensinde gør det!

Ingen kommentarer til #Stewardesse på ferie 2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

#Ønskeliste