Time goes and goes....

#Fitpå100dage

img_3770

Jeg ved godt det er lang tid siden du har fået en update på mit lille projekt. Men status er at det bare ikke har kørt helt efter planen. Det har vist sig at være ret håbløst de sidste uger fordi jeg har fløjet meget og ligget meget ude også. Det er dog rigtig dejligt der er kommet gang i hjulene igen og at der er masser flyvninger.

Jeg har taget et lille kilo på igen men jeg ser det ikke som et kæmpe problem da det jo ikke var hovedeformålet at tabe mig. Jeg er som sagt begyndt at træne igen og det er jeg glad for. Jeg har ventet længe på at motivationen kom tilbage til mig og den er endelig ankommet. Som opvarmning løber jeg 9 ud af 10 gange da jeg syntes det er det mest effektive og så holder jeg løbeformen en smule ved lige. Heldigvis er jeg heller ikke blevet sat længere tilbage i træningen, grundet min pause, end det hurtigt bliver indhentet igen. Det er også nemt at holde motivationen når det er så lækkert et center jeg kommer i. UrbanGym kan virkelig anbefales!!

Må da indrømme jeg fik en klump i halsen den anden dag da der kom en mail der mindede mig om at der kun er 5 måneder til jeg skal løbe halvmaraton over Storebælt. Det bliver fedt og HÅRDT at prøve igen og jeg glæder mig!

Jeg har fået briller og de er SÅ fine!! Dem får du selvfølgelig lige et billede af øverst 🙂

Jeg ønsker dig en rigtig god påske.

?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Time goes and goes....