Stewardessens "flyvetaske"

#Fitpå100dage uge 2 update

Jeg har lidt svært ved at få armene ned, jeg mener, jeg har igen tabt mig virkelig mange centimeter den seneste uge. Hvornår mon det stopper? Hvis det bliver ved på denne måde er der altså ikke meget Mie tilbage når de 100 dage er gået 😳

Første uge tabte jeg mig 2,2 kg, for at være helt præcis, og 25 cm fordelt på hele kroppen.

Anden uge har jeg tabt mig 1,1 kg og 21 cm fordelt på hele kroppen.

Er det kun mig der syntes det er lidt mærkeligt at jeg ikke taber flere kg end jeg gør når centimeterne mildest talt rasler af mig?!? Hvis det bliver ved de næste 2 uger så må jeg finde en ekspert at spørge til råds.

Status er, at det går bedre med at holde mig fra søde sager, meget bedre! Vi var i Kibæk på besøg i weekenden hvor der blev serveret hjemmelavede fastelavnsboller og den flotteste kage med lyserød topping. Godt så det ud og de andre sagde det smagte fantastisk. Jeg følte mig sgu lidt sølle at sidde der som den eneste og takke pænt nej tak. Kunne jeg måske bede om en kop grøn the i stedet? Jeg var tæt på at give efter og bare smage en lille bid af den lækre kage men næ nej Mie her viste sig lige fra sin stærke side (læs stædige side) og sad pænt med som tilskuer til de andres tallerkner fyldt med lækker kage.

Jeg kan tydeligt mærke forskel på mit tøj. Jeg har flere stykker tøj, hvad endten det er kjoler, bukser eller bluser, som før jeg startede på Fit på 100 dage, af den ene eller anden grund ikke sad pænt på mig længere. Men det gør det nu igen! Jeg fortjener sgu et klap på skulderen, jeg er hammer stolt af mig selv (fuck janteloven).

Jeg kan gennemføre og det kan du også aldrig glem det!

?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Stewardessens "flyvetaske"