UNFAIR.DK

#Fitpå100dage

img_3595

Så er der status på mit projekt “get healthy”

Jeg brugte det meste af tirsdagen på at lave mad, og forberede mig mentalt på at jeg var gået i gang. På trods af jeg kun har været igang nu i lige knap 2 døgn så syntes jeg allerede, jeg er blevet meget klogere. Jeg sidder lige nu på mit hotel nede i Oman, og venter på vi skal afsted tilbage til Danmark. Jeg havde kokkereret derhjemme så jeg kunne have alle mine måltider med hjemmefra, pakket i små plastikbøtter, som altså fylder halvdelen af min kuffert!!! Jeg mener det duer jo ikke på længere sigt! Det er simpelthen for besværligt! Så jeg har spurgt mig til råds hos en tidligere kollega som er igang med samme forløb. Hun følger ikke Anne Bechs kostplan til punkt og prikke, men ser stadig rigtig gode resultater.

Hun freestyler med maden, men holder sig selvfølgelig til The Golden 8, som til de af jer der ikke ved det, er en liste over mad man må spise. Listen kommer her:

  • Grøntsager
  • Kød
  • Fisk & skaldyr
  • Æg
  • Nødder
  • Bær
  • Skyr
  • Olie ( i begrænsede mængder)

og jeg skal altså lige hilse at sige det er nemt at finde mad alle steder der holder sig indenfor disse fødevarer. Jeg har i hvert fald måtte sige til mig selv: Mie, nu er det jo ikke fordi jeg som sådan skal tabe mig af det her forløb, jeg er mere interesseret i en livsstilsændring, og at få et naturligt forhold til søde sager igen. Så det er helt i orden at jeg freestyler med maden.

Træningen har godt nok overrasket mig. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men hold nu fast hvor er det hårdt! Jeg kamp sveder når jeg har været igang i et kvarters tid. Haha men det er bare positivt, for helt ærligt, så tror jeg på det er effektivt.

Det er lidt svært som stewardesse at overholde de strikse søvn regler der følger med dette projekt. Anne skriver at man skal gå i seng kl.22 hver dag, og at lyset skal være slukket senest kl.22.30. Deeet kan ikke helt lade sig gøre for mig altid. Så jeg bestræber mig på at sove 8-9 timer hvert døgn i stedet. Søvn har nu egentlig heller aldrig været et problem, jeg kan sove hvor som helst, og når som helst, og jeg skal altså lige hilse og sige, det er en klar fordel som stewardesse!

Jeg har allerede mødt mange fordomme, og folk der mener de er klogere end jeg selv, på hvordan jeg skal leve mit liv, og hvad for noget mad der er godt for mig. Det er utroligt at mennesker har behov for at udtrykke deres negative meninger, og holdninger om alting, uden faktisk at blive spurgt. Jeg vil altid rigtig gerne hører andre menneskers syn på livet, kost, og træning. Men jeg vil ikke belæres om hvordan jeg skal leve mit liv, det må da alligevel være fair nok. Lad være med at vis interesse for mit projekt hvis du alligevel ikke vil hører mine bevæggrunde for at gøre som jeg gør 🙂

Jeg havde en frygtelig hovedepine igår aftes, da jeg prøvede at sove i flyet på vej herned. Det var uden tvivl mine sukker cravings som skreg af mig, fordi de ikke var blevet tilfredsstillet i mere end 24 timer. Men de kan bare skrige alt det de vil, jeg er stærk og holder fast, på trods af en kæmpe pose bland selv slik min søde kollega havde taget med og delte ud af. To bad Mie, du må spise nogle grøntsagsstænger 🙂
Follow my blog with Bloglovin

?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

UNFAIR.DK