Bliver jeg nogensinde tilfreds?

Det kan jeg da godt tillade mig, ikke?

Jeg vil beskrive mig selv som et udadvendt og imødekommende menneske. Jeg elsker at møde og snakke med nye mennesker, da alle har en fantastisk historie at fortælle, og heldigvis vil mange gerne dele deres historie. Mit karrievalg nu – og i fortiden afspejler også min interesse for andre mennesker. Om jeg har løbet rundt i en restaurant for at servere mad og drikke, eller jeg går rundt og demonstrere sikkerhed ombord på et fly, (samtidig med jeg servere kaffe) så kræver det en hvis form for interesse for andre mennesker. Mit job i restauranten såvel som på flyet er at afkode dine ønsker og behov selvom du ikke er i stand til selv at sige det.

Jeg skal på trods af jeg engang i mellem godt kan have en dårlig dag, (ja….undskyld jeg er jo kun et menneske) stadig være smilende og overskudsagtig overfor passagererne – som desværre nogen gange er rigtig ubehøvlede og urimelige. Det kan godt til tider kræve rigtig meget, og jeg er derfor udkørt når jeg kommer hjem fra en hård tur. Der er rigtig meget ventetid i min branche, og det er også med til at dræne på ens energi, da det kan være anstrengende at sidde stille og vente i længere perioder.

Grundet social træthed og behov for “Mie-tid” har jeg i disse dage, hvor jeg er i Kastrup og flyve folkemøde, valgt at isolere mig på mit hotel værelse så snart jeg ikke arbejder. Jeg er en kæmpe ‘The Sims’ nørd og har taget min computer med på hotel så jeg kan nørde og koble fra 😉

Hvad arbejder du med til daglig? 🙂

Har du også med mennesker at gøre – og kan de også nogengange være en udfordring?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bliver jeg nogensinde tilfreds?