Gi' mig lige et øjeblik!

Kan vi springe min fødselsdag over?

Jeg havde fødselsdag onsdag i sidste uge, jeg var på stand-by men satsede på at jeg ikke ville blive kaldt til noget (dumt træk Mie). Kl. 6 hvor min stand-by startede lå min telefon på mit natbord og snurrede rundt. Jeg nåede lige et splitsekund at tænke: ej hvor er det sødt af dem de ringer og ønsker mig tillykke med dagen (igen dumme Mie). Jeg skulle ud at flyve, og jeg skulle være i lufthavnen pakket og klar til en overnatning i Oslo, på 1 time. Heldigvis havde jeg en kuffert der lå klar til at snuppe med.

Jeg nåede lige at bruge 10 min på at pakke gaver ud, hvilket var alt for lidt da jeg er typen der ELSKER gaver og kan bruge timer på at beundre dem. Jeg fik lyserøde Adidas sneakers af min kæreste Andreas og af min mor og papfar fik jeg løbesko fra asics samt penge. Jeg fik også penge og et sødt kort af Andreas’s farmor.

Alle kan have en virkelig dårlig dag på job, og sådan en dag havde jeg! Dog var jeg afsted med rigtig søde kollegaer – vi fejrede min fødselsdag da vi ankom på vores hotelværelser med champagne og chips.

Grundet forvirring og 5 ændringer i vores skema om torsdagen nåede jeg ikke hjem til Andreas og sige farvel, før han drog afsted mod Budapest med 6 kammerater weekenden over. Som et plaster på såret for ikke at være hjemme på min fødselsdag, havde han købt 14 af de smukkeste røde roser jeg længe har set og skrevet et brev. Kan jeg andet end at elske den mand!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gi' mig lige et øjeblik!