#Stewardesse på ferie 3

Gi’ mig lige et øjeblik!

Kender du det med at mangle timer i døgnet? Og det at have brug for en ferie efter en ferie? Det tror jeg at du gør – mange kender det. Jeg hører folk sige det hver sommer når de vender tilbage fra den årlige sommerferie.

Det er nu en uge siden jeg kom hjem fra Amsterdam, som i øvrigt var en rigtig god tur og min kuffert er stadig ikke pakket helt ud. Jovel, min toilettaske og vasketøjet er pakket ud, men der ligger stadig ny shoppede tøj med prismærker på og tøj jeg havde med hjemmefra men aldrig fik brugt. Siden jeg kom hjem har jeg været til fødselsdag 2 gange, været i Preveza og på Kreta, fået ordnet negle, fået fremvist 2 lokaler (mere om det senere), været i haven og ordne ukrudt, gjort garagen forårsren, været til tandlægen, hjulpet min mor på arbejde, hygget en hel dag i solen med skønne veninder, slået græs og trimmet kanter, haft gæster til grillaften og blevet hundepasser. Jeg syntes ikke der er noget at sige til jeg føler jeg mangler et par timer om dagen.

Min fødselsdag er lige om hjørnet, men mit travle skema gør jeg må holde den før, så jeg har inviteret til fødselsdag på lørdag! Kryds fingrer for godt vejr, så er du sød!

Der sker både store og små ting i øjeblikket, men det meste af det vil jeg vente lidt med at fortælle om.

Nyder du det gode vejr, eller mangler du også timer i døgnet til at nå det hele?

Billedet øverst er fra fødselsdagsmiddag på Hr. og Fru. Paps i Kolding! Virkelig lækker tapasrestaurant med et bredt udvalg af lækre vine. Det kan helt klart anbefales! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

#Stewardesse på ferie 3