Min makeup pung er væk

Hvordan endte jeg her part 2

img_9168

Jeg var i Australien i 1 år hvor jeg, og min rygsæk rejste rundt, og besøgte det meste af dette fantastiske land.  Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Mens min rygsæk og jeg rejste rundt besøgte vi Australien, Thailand og Malaysia. Australien var klart min favorit, fantastisk man kan have et land hvor man finder alle mulige klimaer på et og samme sted. Jeg har set det mest fantastiske natur jeg kunne forestille mig, og mødt mennesker der vil ha en plads i mit hjerte for altid. Lonely Planet har skrevet en bog der hedder Discover Australia, og de har lavet en 25 Top Experiences liste hvor jeg undervejs har mærket af hvad jeg har set/oplevet. I kan lige få listen over de punkter jeg besøgte her så i har en lille ide om hvor langt rundt i landet jeg nåede 🙂 Jeg holdte mig med vilje fra østkysten da den er det mest turistede område i Australien. Så jeg besøgte vestkysten i stedet, hvor der desværre ikke er mange backpackere der når hen.

  1. Sydney Opera House
  2. Great Barrier Reef (jeg var ude at snorkle med kæmpe skildpadder, og smukke koraller)
  3. Melbourne (Australiens kulturhovedstad)
  4. Uluru-Kata Tjuta National Park (nogen kender måske dette som Ayers Rock, eller bare en Hulens stor sten midt i Den Røde Ørken)
  5.  Daintree Rainforest (En af de ældste regnskove i verden, og så vidt jeg husker en af de eneste hvor regnskov, strand og havvand mødes)
  6. Great Ocean Road (Så The Twelve Apostles, der er bare kun 8 tilbage)
  7. Canberra (Australiens hovedstad)
  8. Wilsons Promontory
  9. Darwin & Kakadu National Park (blev min ynglingspark mens jeg var afsted)
  10. Perth & Fremantle
  11. Learning To Surf (altsåååå……jeg prøvede at surfe, brugte det meste af en dag på at lære det, men min tålmodighed slap op, fordi jeg simpelthen bare var totalt skod til det)
  12. Bushwalking (Det bedste køb jeg gjorde mig hjemmefra var mine vandrestøvler, de blev brugt flittigt)
  13. Tropical North Queensland Adventures

Dette er som sagt kun highlights, jeg har oplevet SÅÅ meget mens jeg var væk!

img_9237Der var virkelig mange fluer ude i outbacken, og de var glade for vores øjne, øre og næse

dsc_6335img_0926dsc_6589dsc_6561dsc_6458Har fundet nogle billeder der er taget lidt forskellige steder i Australien. Det var på mode at hoppe på sine billeder det år… det bildte jeg i hvert fald mig selv ind 😉

I Thailand var jeg 21 dage på Koh Tao, som er dykkerparadis i syd Thailand. Jeg ville virkelig gerne have taget mit Open Water Certificate, men måtte jeg desværre droppe da jeg dengang ikke kunne udligne trykket i mine øre. Jeg var 5 dage på Koh Pahang hvor jeg var til Half Moon party dybt inde i skoven. I Phuket var jeg en uges tid hvor jeg også fejrede nytårsaften, og sprang ind i år 2013 men en jævnaldrende pige fra Canada.

img_0228I Thailand solede og festede jeg rigtig meget, som dette billede også illustrere meget fint

Malaysia har jeg ikke fået et særlig godt forhold til. De er simpelthen for religiøse for min smag, og de er heller ikke særlig rummelige mennesker. Jeg boede 1 uge på hostel inde i Kuala Lumpur. HVIS jeg nogensinde skal til Malaysia så skal jeg ikke til en storby igen. Jeg har lært en meget vigtig ting mens jeg har rejst rundt, storbyer ligner hinanden ufatteligt meget uanset hvor i verden du befinder dig. Propfyldt med mennesker der har så travlt, så travlt!! Den eneste forskel i min optik er, hvad hudfarve de indfødte har, og hvad sprog de snakker.

img_0896Stemningsbillede fra Batu Caves, Malaysia

Mens jeg rejste rundt fløj jeg men rigtig mange forskellige flyselskaber. De kommer her:

  • Emirates
  • Etihah Airways
  • Singapore Air
  • Virgin Australia
  • Jetstar
  • Skywest
  • Quatar

16650085_10211971276379258_1572904938_nJeg har gemt næsten alle mine boardingkort fra turen, de ligger lige så fint inde i min slidte Lonely Planet bog.

Jeg vil til enhver tid anbefale ALLE at rejse til Australien, jeg vil vove at påstå der er noget for alle mennesker.

 

Og hvordan fik jeg så mine vinger??

Follow my blog with Bloglovin

?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min makeup pung er væk