Weekend tirsdag og onsdag

Farvel og af hjertet tak!

time-to-say-goodbye

Farvel kan være et kedeligt og sørgeligt ord.

I denne forbindelse var det et farvel til en rigtig dejlig kollega. En sød pige jeg lærte at kende da vi sammen startede i skole som stewardesse for 15 måneder siden. Vi snakkede ikke meget sammen i starten men siden sidste sommer er hun blevet en rigtig god kollega som jeg har elsket at flyve med. Hun havde sin sidste tur i dag og heldigvis var jeg med på den!

Vi er blevet kaldt til flyvninger sammen hele vinteren både sjove, spændende og yderst interessante ture. Vi har fulgt hinanden igennem tykt og tyndt, og nu er det forbi. Hvem skal nu være min faste makker? Hvem skal nu være min trofaste fotograf når vi udforsker nye steder? Jeg håber du får det fantastisk på din nye arbejdsplads og jeg håber du bliver glad for dit karriereskifte. Jeg kommer til at savne dig over skyerne og jeg håber du en dag vender tilbage!

 

Husk at du kan følge mig på diverse sociale medier ♥

Instagram Facebook Bloglovin'

Ingen kommentarer til Farvel og af hjertet tak!

  • […] går herhjemme på stand-by.  Jeg har faktisk ikke været ude at flyve siden d.28/4 hvor jeg sagde farvel til en god kollega. De kalder det “stilhed før stormen” og jeg glæder mig til stormen ankommer om ganske […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Weekend tirsdag og onsdag