Hvorfor er det lige at....

Weekend tirsdag og onsdag

img_3833

Jeg var i Norge hele sidste weekend med arbejde (uden at se Nordlys!) så jeg har holdt sidste uges weekend tirsdag-onsdag og sikke 2 fantastiske dage det har været! Min kæreste og jeg købte hus i Vejle sidste sommer. Vi fik nøglerne d.1/6-16, brugte de første dage på at male og få slebet gulve, og så flyttede vi ind! Vi har brugt meget tid på at indrette, flytte rundt, købe nyt, købe gammelt osv osv. og jeg troede vi så småt var ved at være færdige. Så fik vi ny sofa – det kan du læse om lige her.

Den nye sofa krævede en ordentlig overhaling af stuen og vi faldt over det fedeste tapet i Bauhaus. Min søde fantastiske svigermor har været her tirsdag-onsdag og hjælpe. For at tage det i den helt forkerte rækkefølge så tarpetserede hun hele onsdag eftermiddag og resultatet er simpelthen blevet helt outstanding! Vi har lige pludselig fået en hel ny stue, og jeg er allerede helt hooked! Historien om den nye sofa endte med at blive med en lykkelig slutning! 🙂

Du skal da selvfølgelig lige se et billede af vores nye stue med det totalt seje tapet.

img_3846

Tirsdag hjalp både min mor og svigermor så vi fik malede paneler og dørkarme hvide på hele 1.salen og de enkelte steder der stadig manglede i stueplan. Vi har trævinduer i hele hytten og der var lige et par stykker der trængte til en gang maling mere. Hele vores entré (eller Hall som vi så fint kalder den) fik også en gang hvid maling. Det er mig simpelthen en gåde hvordan 2 mennesker kan være skyld i så mange streger og striber af snavs…..på ikke engang 1 år?! Dælme godt vi har investeret i malergrej for det ser da ud til vi flittigt kommer til at bruge det. Haha!

Jeg er gået i gang med projekt find nye lamper til stuen, da jeg har måtte erkende at det skal være slut med mine hvide IKEA lamper (der er intet galt med IKEA!) og jeg har indtil videre fundet blandt andet dem her jeg er ret vilde med. Der er også dem her som ville være mindst lige så fine ind i et hjørne i vores stue. Mens jeg alligevel kiggede lamper faldt jeg over den her der bare er som skabt til at hænge i vores entré (læs: Hall). De er fine alle sammen og jeg gad godt finde et skattekort i haven der kan lede mig vej til et pengetræ på vej i lampehimlen!

Lige en lille fodnote til det øverste billede: posen var altså ikke åben da jeg fandt den i kabinen efter passagerne var gået….

Husk at du kan følge mig på diverse sociale medier ♥

Instagram Facebook Bloglovin'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvorfor er det lige at....