Uniformen

Skál det være kærlighed ved første blik?

img_3836

Vi har fået ny sofa og jeg har det ambivalent med det. Jeg ELSKEDE vores gamle sofa men af private årsager skulle vi af med den. Den nye sofa er bestilt via et deal bevis vi fandt på nettet. Halv pris lød buddet på og dét er jo i sig selv helt fantastisk vi kunne samtidig også frit vælge betræk og sammensætning. Sofaen er kommet hjem og står som var den skræddersyet til hjørnet i vores stue.

Jeg kan bare ikke lide den! Det har ikke noget med udseendet eller siddekomforten at gøre og så alligevel har det alt med det at gøre.

? Vores gamle sofa var en designersofa. Virkelig lækker kvalitet og meget anderledes (den var betrukket med gul velour), ualmindeligt god at sidde, ligge og sove i, og så pyntede den bare SÅ fint i vores hjem! Det var en hjørnesofa skønhed med lange flotte tynde ben.

img_3835

? Den nye sofa er hård at sidde, ligge og sove i (i hvert fald sammenlignet med den gamle). Den er mørkegrå betrukket med hvidt imiteret læder i bunden. Det er en kombineret hjørne og chaiselongsofa der ligger helt nede langs gulvet med store skinnende sølvfødder.

Kan man lære at elske sin nye sofa selvom man længes efter den gamle?

Husk at du kan følge mig på diverse sociale medier ♥

Instagram Facebook Bloglovin'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Uniformen