Stewardesse på farten #1

Stewardesse på farten #2

img_3664

Mens vi var på vej til Fuerteventura mandag bød muligheden sig for at koble en ekstra dag og tur på. Så jeg slog til og sagde ja tak. Den oprindelige plan var at flyve tom fra Fuerteventura til Billund, men vi satte kursen mod Stockholm i stedet hvor halvdelen af os gik på hotel og den anden halvdel tog en SAS flyver hjem.

Tidligt mandag spiste vi morgenmad sammen og satte kursen mod Stockholm. Hotellet vi bor på i Stockholm er et Radisson Blu og det er et af de bedste hoteller vi har aftale med (hvis du spørger mig). De er totalt lækkert indrettet med flotte møbler, kunst på væggene og små hyggeting, i form af vaser, blomster osv, rundt omkring. Morgenmadsbuffeten er super lækker, og de er gode til at sætte fokus på laktosefri og soya produkter. KÆMPE fan siger jeg bare!

Da jeg var kommet afsted med en kuffert der kun indeholdte træningstøj (og heldigvis en ekstra skjorte) tilbragte jeg det meste af tiden i Stockholm på mit hotelværelse hvor jeg så Scandal på Viaplay. Nogengange når jeg er væk hjemmefra elsker jeg også bare at putte mig under dynen og ligge og se serier i stribevis og ikke snakke med nogen mennesker. Bare kald mig asocial. Haha.

Vi mødtes onsdag eftermiddag kl.15 og tog ind til lufthavnen hvor resten af vores crew ventede for at gøre klar til en skicharter til Grenoble. I Grenoble lykkedes det lufthavnspersonalet at boarde halvdelen af vores passagerer på et andet fly. GODT SÅ! Det er altid spændende hvad der venter én i Grenoble lufthavn, de virker ikke umiddelbart som om de har det store overblik!

Torsdag havde jeg stand-by og benyttede muligheden for at hjælpe min veninde på Bredahl Kro med at gøre klar og servere til et Guldbryllup. Som forventet blev jeg ikke kaldt ud at flyve så jeg tilbragte heeeeeeeele torsdag på kroen og legede tjener på jorden for en dag 🙂
I dag fredag er jeg igen ude at flyve, wuhuuu. Turen gik i dag til Porto Santo. Så på 5 dage folkens….. har jeg besøgt hele 6 forskellige lufthavne. Bum bum…. ikke dårligt at være stewardesse 😉

Note to self: husk altid, og jeg mener ALTID Mie, at tage ekstra tøj og trusser med uanset om det er én overnatning eller to. Det kan altså godt blive lavet om efter vi er taget afsted.

Nu håber jeg det knækbrød og hjemmelavede müsli jeg er ved at lave nu bliver over mega kodylt awesome!

 

?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Stewardesse på farten #1