Stewardesse på farten

Stewardesse på farten #1

img_3677

Jeg lå igår morges i min seng under min dejlige varme dyne og havde en grusom drøm. Jeg drømte at jeg skulle giftes, men på selve bryllupsdagen var der altså ingenting der var klar. Jeg havde ikke styr på hverken hår eller makeup og havde heller ikke fået købt sko. Mine søstre og mor spillede en stor rolle i denne drøm. De virkede virkelig uengageret i mit bryllup og tog det meget let at vi ikke nåede noget som helst til tiden. (Undskyld mor, Eva og Rie fordi jeg drømmer sådan om jer) Jeg har én gang før drømt om mit bryllup, og her var det altså selve festen der ikke gik godt, ingen af mine veninder var med til festen. Hvorfor drømmer jeg om bryllupper hvor alt går galt!?! Jeg er ikke engang forlovet og jeg har allerede stress i drømmeland. Haha!

Nå men jeg blev vækkede af min telefon der begyndte at snurre på mit sengebord. De ringede fra vores OPS som sidder med planlægning af dagligdagen i flyselskabet. Opkaldet var hurtigt overstået for jeg skulle ud at flyve og være i lufthavnen på en time med en pakket kuffert klar til en overnatning på Fuerteventura. Vi mødtes i Billund lufthavn hele crewet og fløj til Göteborg for at hente passagerer. Et andet flyselskab i Göteborg havde desværre et fly der krævede en mekanikers opmærksomhed så vi blev hyret ind for at flyve deres passagerer fra Göteborg til Fuerteventura. En “lille” flyvning på 5 timer og 30 min.

Folk var glade da de kom ombord på vores fly og hørte vi var en dansk besætning som kom dem til undsætning, og meget glade for at deres ferie ikke blev udskudt mere end nogle timer. I og med det ikke er vores egen afgang og vores egne passagerer så havde det andet flyselskab valgt at sende servicecrew med os. Det er 2 stewardesser fra det andet firma som flyver med os og sørger for at deres service og standdart bliver opretholdt overfor deres passagerer.

Jeg elsker ture som disse, jeg elsker at flyve specialflights som denne og møde stewardesser fra andre selskaber og se hvordan deres daglige arbejde i flyene er strukket sammen. En af de andre gode ting er også at de som regel altid har andre spændende ting med i deres salgsvogn. Så det bruger vi som regel noget tid på at kigge på deres salgsvare og også (når jeg altså ikke er på diæt) smage på deres slik og chokolade 😉

På Fuerteventura landede vi kl.18.30 dansk tid og smuttede direkte ud i en taxa og over mod vores hotel.

Men på vej mod Fuerteventura blev planerne ændrede og nu sidder jeg på et hotel værelse i Stockholm……

Tak fordi du læser med!

 

?

Ingen kommentarer til Stewardesse på farten #1

  • Stewardessen

    Tak mor, det var sødt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jytte

    Kære Mie
    Jeg er MEGET sikker på at DIT bryllup bliver det mest velorganiserede og vellykkede bryllup ever !😁 Kærlig hilsen mor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Stewardesse på farten