ROSE sneakers

Har du hørt det?

Jeg har noget tid gået og gerne ville købe mit eget domæne og har haft store diskussioner med mig selv om hvad dét domæne skal hedde. Skal jeg som mange andre vælger bruge mit fulde navn, eller skal jeg bruge stewardessen? Jeg syntes egentlig jeg var kommet frem til at jeg nok måtte holde det hele pretty simple og kalde domænet samme navn som min blog, facebook og instagram.

MEN!?! stewardessen.dk er optaget!!!! og som du kan se hvis du prøver at klikke på linket så bliver siden ikke brugt til noget….jeg har søgt og søgt og har fundet frem til ejeren af siden. Der er bare kun en postadresse og et navn. Google har ikke været særlig hjælpsom (hvordan finder jeg også lige en person jeg ikke ved hvordan ser ud?). 

Jeg kommer ikke udenom at hvis jeg vil have fat i det domæne (som jeg faktisk et eller andet sted jo egentlig syntes tilhører mig) så må jeg frem med blyanten og et stykke papir. Skrive et brev i håb om personen stadig bor på samme adresse..

Hvor er det nu man køber papir og blyanter? Er det noget med der skal et frimærke på sådan en konvolut?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ROSE sneakers