#Fitpå100dage uge 3 update

Stewardesse på farten

img_3654

Noget af det svære ved at være på diæt og have et arbejde som jeg, kan være at finde sunde alternativer til måltiderne…

Jeg har lige tilbragt det seneste døgn på hotel i Åbybro udenfor Aalborg. Fint lille hotel med de nødvendige ting for en enkelt overnatning. Som de af jer der allerede læser med ved, er jeg i øjeblikket på diæt hvor jeg følger Anne Bechs Fit på 100 dage. Sidste gang jeg var ude at flyve med overnatning havde jeg forberedt mad hjemmefra til de måltider jeg vidste hotellet ikke kunne dække. Denne gang havde jeg ikke været smart at forberede mad hjemmefra da jeg egentlig regnede med jeg kunne finde mad i supermarkedet når vi var ankommet. At forberede mad hjemmefra kræver også at man har køleskab på sit hotelværelse, og det havde vi ikke denne gang.

Da vi ankom i Aalborg lufthavn gik vi ind på en cafe og bestilte morgenmad. Det eneste mad de tilbød her (uden alternative steder at vælge mellem) var en klassisk tallerken med et lyst rundstykke og 3 valgfri pålæg. Hmf! Det er altsammen mad der ikke er “tilladt”. Lidt senere på dagen begiver en kollega og jeg os ud på en gåtur hvor vi via Google Maps går efter at finde et supermarked i nærheden. Vi fandt frem til Meny hvor vi her kunne blande en lækker bland selv salat som dækkede frokost og aftensmad. Bonus!, nu hvor samvittigheden og maven nagede mig efter den “forbudte” morgenmad.
I morges samledes vi til morgenmad på hotellet inden afgang mod lufthavnen igen. Desværre mødte vi en ret sørgelig morgenmadsopstilling (ifølge min optik) som bestod af lyst franskbrød, lyse rundstykker, 3 forskellige slags pålæg og ost, MEGET blødkogte æg, marmelade, 3 slags yoghurt fyldt med sukker, cornflakes müsli mm., kaffe/the og juice. Hmm hvad gør man så når der ikke er andre alternativer? Jeg spiste en lille portion yoghurt og et stykke franskbrød med ost, som resulterede i maverumlen og utilpashed i et par timer efter. Øv øv øv. Næste gang jeg skal bo på et hotel jeg ikke kender så vil jeg være bedre forberedt hjemmefra så jeg ikke sætter mig selv i denne situation igen 🙂

?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

#Fitpå100dage uge 3 update