Lortet vælter

Narvik, Norge

img_3784

Lige nu er jeg i Narvik i nord Norge med arbejde, vi fløj herop med passagerer igår eftermiddags og skal først hjem igen i morgen sidst på dagen. Jeg har pakket vinterjakke, støvler, handsker og halstørklæde til de lige knap 2 døgn vi har heroppe. Der er koldt og der ligger sne,… folk står jo faktisk stadig på ski heroppe. Vi har lige været nede og spise morgenmad i samlet flok, og her om en times tid skal vi ud og gå en tur i de skønne omgivelser.

Der er simpelthen så smukt heroppe at jeg bliver nød til at dele nogle billeder med jer fra turen herop i flyet og ud til hotellet i taxa!

img_3786img_3787Billede ovenover er fra Narvik lufthavn. 

img_3796Skøn natur på vej til hotellet! Det kan godt være svært at holde sig vågen i taxaen 😉 Vi kørte i taxa 5 kvarter men distancen var kun 30 km. WOOOOW!

img_3798Aftensmad på hotellet.

img_3799

Det var alt for nu, jeg har helt sikkert mange flere billeder jeg gerne vil vise dig når jeg er tilbage på hotellet igen i eftermiddag! Hej så længe….

 

Husk at du kan følge mig på diverse sociale medier ♥

Instagram Facebook Bloglovin'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lortet vælter