Anbefaling!

Stewardesse på ferie

Der sker ikke det helt vilde i øjeblikket, meget af min tid går herhjemme på stand-by.  Jeg har faktisk ikke været ude at flyve siden d.28/4 hvor jeg sagde farvel til en god kollega. De kalder det “stilhed før stormen” og jeg glæder mig til stormen ankommer om ganske kort tid! Thank God det er blevet godt vejr nu (kigger ud af vinduet, og det er faktisk overskyet lige nu) det gør alting lidt sjovere. Folk vågner op fra deres vinterhi og begynder at foretage sig ting udenfor husets 4 vægge igen. Det er dejligt!

I næste uge skal jeg til Amsterdam i 4 dage med min ene søster og det bliver fantastisk! Jeg glæder mig til søskendehygge, shopping, sightseeing, restaurantbesøg og tuller rundt i deres gader og stræder. Vi skal bo på et hotel i centrum så vi er i gåafstand til det meste og vi flyver selvfølgelig med KLM fra Billund. Vi flyver mandag eftermiddag og jeg tænker at mandagen skal gå med at finde os til rette på hotellet udforske området og finde restauranter vi vil besøge. Tirsdag skal vi på kanalrundfart og på Heineken bryggeriet og opleve “The Heineken Experience” tror da vi får en lille skid på den dag hvis der er fri øl 😉 Onsdag har jeg booket billetter til Madam Tussauds voksmuseum og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg kan huske at vi, da vi var små, var på voksmuseum i København, og jeg husker det som den vildeste oplevelse selvom jeg ikke vidste hvem 80% af voksfigurerne var. Vi har også snakket om at besøge Anne Franks hus (det er vidst obligatorisk når man er i Amsterdam) og så har jeg læst at der er åbnet en avokado restaurant for et par måneder siden. Den vil vi gøre et ihærdigt forsøg på at finde!

Husk at du kan følge med i min hverdag på min snapchat: mieflintegaard

Har du selv været i Amsterdam? Gode tips til Amsterdam tages imod med kyshånd i kommentarfeltet! ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Anbefaling!